Højreklik er ikke tilladt ©

Om fotografen

Om Fotografen

Moesgaard Foto ligger i Farsø - Himmerland, og har eksisteret siden 2010.

Fotografen er: Henrik Bjørn Moesgaard.

For mig er billeder en måde at fortælle en historie på. Uden ord beskriver billeder ofte bedre end noget andet – følelser, stemninger, små eller store historier.
Jeg arbejder ud fra princippet “simpelt og enkelt”. Det vil sige, at jo mindre rekvisitter på billedet, jo bedre. Det vil dog altid være en god idé ved børne fotografering, at medbringe et par små ting, som barnet føler sig tryg ved. Det er også vigtigt at forældre accepterer børns reaktion, når de skal fotograferes. Ikke alle børn er lige åbne over for idéen om, at blive taget billeder af, og derfor skal der gives tid til at lade dem se sig om i studiet, så de bliver lidt fortrolige med omgivelserne.
Hos Moesgaard Foto får børn lov til at være naturlige, da det aldrig vil give et godt resultat, hvis de bliver stresset igennem en billedserie. Børn skal have lov at se fotografen an, og de forstår det sjældent, hvis forældrene begynder at skælde ud, fordi de ikke vil sidde ene foran kameraet.

Selv om kunden aldrig har fået taget billeder før, så er det sjældent, at man ikke når et brugbart resultat, hvis bare man får tiden til at slappe af, og føle sig tryg ved fotograferingen. Stress tager sig ikke godt ud på billeder, og derfor prøver jeg at skabe en god atmosfære i studiet før, under og efter et shoot. Skulle en fotografering ende ud med et dårligt resultat, så finder vi en løsning i form af et nyt shoot eller enkelte billeder.

Generelt tager jeg kun billeder i studiet, og arbejder  med følgende kategorier:

* TFP (gratis model fotografering)
* Voksen
* Børn fra alderen 3 mdr. og opefter. ( ikke new-born! Der henviser jeg i stedet til Julie Eskedal på tlf: 25725504 )
* Familier på max. 6 personer!
* Model
* Portræt
* Boudoir
* Graviditet

Det er vigtigt for mig som fotograf at udfordre sig selv og afprøve nye ideer. Derfor søger jeg til jævnligt nye personer som jeg kan bruge som “testmodeller”(TFP).
Alle har mulighed for at melde sig til som testmodel. Kontakt mig gerne hvis det har din interesse. Det er gratis at være model hos Moesgaard Foto, mod at jeg må bruge enkelte billeder til fremvisning/markedsføring.

Har du/i spørgsmål, så kontakt mig gerne ved at benytte formlen på KONTAKT siden

Henrik Moesgaard